Skip to main content

Royal Wedding

Heyyyyy just one second not see me wakakak *hiperbola* So, let's talk about the royal wedding of William and Kate! First, let's know them

Prince William, Duke of Cambridge KG FRS (born William Arthur Philip Louis on 21 June 1982) is the elder son of Charles, Prince of Wales, and Diana, Princess of Wales, and third eldest grandchild of Queen Elizabeth II and Prince Philip, Duke of Edinburgh. He is second in the line of succession, be

hind his father, to the thrones of sixteen independent sovereign states known as the Commonwealth realms: theUnited Kingdom, Canada, Australia, New Zealand, Jamaica, Barbados, the Bahamas, Grenada, Papua New Guinea, the Solomon Islands,Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Belize, Antigua and Barbuda, and Saint Kitts and Nevis. Consequently, he is also second in line, again behind his father, to the position of Head of the Commonwealth (figurehead of the 54-member Commonwealth of Nations) and Supreme Governor of the Church of England.

He was educated at four schools in the United Kingdom and obtained a degree from the University of St Andrews. He spent parts of a gap year in Chile, Belize, and countries in Africa. He was commissioned as a lieutenant in the Blues and Royals regiment of the Household Cavalry—serving with his brother Prince Harry—and, two years later, earned his wings by completing pilot training at Royal Air Force College Cranwell. In 2009, the Prince transferred to the Royal Air Force, was promoted to flight lieutenant and underwent helicopter flying training in order to become a full time pilot with the Search and Rescue Force. In Autumn 2010, he completed his generic and special-to-type helicopter training and he is now at RAF Valley on No. 22 Squadron performing co-pilot duties on the Sea King search and rescue helicopter. On 16 November 2010 it was announced by Clarence House that Prince William and his long-term girlfriend Kate Middleton would marry on 29 April 2011 in Westminster Abbey, London. Hours prior to his wedding Prince William was created Duke of Cambridge, Earl of Strathearn andBaron Carrickfergus.[2] Prince William married Catherine Middleton on 29 April 2011 a Westminster Abbey.


Catherine, Duchess of Cambridge (sometimes called "Kate"; born Catherine Elizabeth Middleton on 9 January 1982) is the wife of Prince William, Duke of Cambridge. Their wedding took place on 29 April 2011. Catherine grew up in Chapel Row at Buckle

bury, a village nearNewbury, Berkshire,[2] and studied in Scotland at the University of St Andrews, where she met Prince William in 2001. They started a romantic relationship that continued until a break-up lasting for several months in 2007. However, they continued to be friendsand rekindled their relationship later that year.

Prior to her wedding, the Duchess attended many high-profile royal events. She has been admired for her fashion sense[citation needed] and has been placed on numerous "best dressed" lists. Once their relationship became public, Catherine received wide spread media attention and there was much speculation that they would eventually marry. On 16 November 2010 the office of the Prince of Wales at Clarence Houseannounced their engagement, with details announced one week later. Catherine Middleton married Prince William on 29 April 2011 (Feast Day of Saint Catherine of Siena) at Westminster Abbey.



Engagement of Kate Middleton and Prince William

On 16th November, 2010, Kate Middleton and Prince William announced their plans to marry in the new year.

Announcing their engagement Prince William said: "The timing is right now, we are both very, very happy." Miss Middleton added that joining the Royal Family was a "daunting pros

pect" but said: "Hopefully I'll take it in my stride."

So, that's the biography of them. I found it in Wikipedia.

Enjoy reading guys :) So, this is their photos. How beautifful Kate and William is really handsome! Perfect couple right?!


Comments

Popular posts from this blog

Pesan dari Korlas x.6

Dear X.6 angkatan 36,

Kebetulan gue lagi gak ngablu, I just wanna say something for you.  Ini pertama kalinya kepanitian MOPD buat gue. Saat ditanya mau jadi apa sama Kak Audy. Gue jawab. Korlas. Gue gak tau alesan gue jadi korlas apa. Jujur saat itu pikiran yang terlintas sangatlah ngablu. Gue pengen diajak bukber. Dan setelah gue menjalani semua tugas serta bersama kalian, pikiran gue berubah.  Awalnya gue sangat berterima kasih ke kakak inti dan sc yang mempercayai jabatan sebagai korlas ke gue. Gue masih kurang percaya aja kalo mereka mempercayai gue dengan jabatan itu. Apa karena muka gue yang lemah lembut dan sangat penolong?-_-oke mulai ngablu. Apapun alasannya, gue senang karena kali ini gak di php-in. 
Saat diumumin di aula atas yaitu kelas X3, gue melihat nama gue di daftar korlas kelas X6. Dan gue sedikit kaget ngeliat nama arkaan di situ juga. Ada apa dengan Arkaan? Ada apa dengan tijel? Mengapa duo tijel dipersatukan? Entahlah jangan jangan mereka ingin membuat kelas tert…

Perangkat Keras Penghubung Internet

Kalo kata cah cah gaul jaman sekarang sih dunia tanpa internet itu hampa.... Padahal jaman dulu aja bisa hidup tanpa facebook, twitter, dan lain-lain yang penting bisa makan dan minum. Kalo kalian kalian belum cah gaul yang ngerti internet mending segera hubungin mas mas telkom terus pasang internet deh sebelum di zaman doraemon muncul.
Karena saya sebagai owner blog ini bersifat penolong dan gamau kalian ketinggalan jaman. Jadi postingan kali ini adalah tentang Perangkat Keras Penghubung Internet.
Benda paling penting yang harus kalian punya yaitu.........KOMPUTER! Bisa sih di hp tapi kurang pol gimana gitu.

Komputer merupakan komponen utama untuk dapat mengkases internet. Spesifikasi komputer yang digunakan dalam koneksi internet sangat mentukan cepat atau lambatnya kinerja akses internet. semakin tinggi spesifikasi sebuah komputer, semakin cepat kinerja akses internet, begitu pula sebaliknya.
Spesifikasi minimal sebuah komputer dalam akses internet antara lain sebagi berikut:

Spextrum

So, here I am. Lonely. Alone. Kalo kata Rezdi sih 'lebih baik sendiri daripada ditemani oleh orang buruk. Eh intinya gitu deh pokoknya. Kalo di pikir pikir bener juga sih tapi hati gue berkata lain. Salah wey salah. Siapa tau orang buruk itu malah membawa kita ke suatu kesempatan yang gak akan pernah kita duga. ye gak? Kita mah gak tau apa apa. Oke skip dari  pada makin tijel mending lanjut ngomongin sesuatu. Jadi gue galau. Gue gak tau apa alesan galau kali ini. Putus harapan? Patah hati? Orang yang gue suka menyukai orang lain? Atau......masalah penjurusan? Yang terakhir kayaknya rada gakmungkin. Gue hanya ingin menjalani apa yang udah ada aja deh. Oke penjurusan tuntas. Kedua dari akhir? Gue aja gak suka sama siapa-siapa. Kecuali ekhm bang....mungkin. Tapi ya bodo amat deh. Daripada galau mending kita cerita tentang...SPEXTRUM!
Gue yang ngebacain puisi buatan Reza tentang spextrum. Dan pas latian 15 menit sebelum tampil atau beberapa menit setelah puisi dateng, penghayatan gue…