Skip to main content

Study in Holiday

Hey guyss :) long time no share! I was so busy this week. I'd to study hard cause I would go to Senior High School. Amiiin. I still don't know can pass the exam or not. But I always prayed to God. Wish me luck guys!

Hey, by the way I've nice information for you. Thank's for all your support and invocation so I can pass the first selection in smansa :D.I was so glad to know that. But I was not so happy cause it means I have to study soooo hard for the next selection. Its just like a dare for me. Cause as you know I hate to study science or math. But I have to get the highest score cause the scores for those subjects are 40points! And the other just 20! Oh my God! Yeah but it's smansa. So difficult to pass the test for that school. Pray. Yeah I need to pray more.

So guys, would you like to wish me luck? Would you like to support me? Please say yes! Cause with your invocation, God will make me the way t0 get there. My friends try selection to smansa too. They are Nadia, Anti, and Talitha. They are so smart! And I have to study more serious and harder!

This holiday, hmm I don't have any plan. I wanna write novels but I still have to study. I just read the new novel with 500s more pages. I've read it for 3 days. And at the moment, I'm so bored cause I don't know what I will do. Wanna go somewhere but I'm alone cause my parents and my sister are busy. I just watched television all day or slept. It made me fat. I guess, the grease were in my thigh or my brain. So, I was lazy to just walked around and thought.

I have a little plan for this holiday. May be I will study the senior high subjects like physics or chemist. So, I will not get surprise then die later. I studied some math subjects at MBS with Ardi just a week ago. The last day I studied is on Monday. And I just asked a few question of physics. Next Saturday, we will continue the lesson. Lucky Ardi. He is a student in MAN4 now. And he just did the toefl test. He passed the selection cause his report card was really awesome. Nine or eight for the lessons. God luck in your new school Ardi!

What about me? Yeah so I'm here still study toefl, science, math, social, and other. I just wish I can be a student in smansa. I don't want another school. Cause I felt so happy in there. Yesterday, I visited smansa again to know the information. And I felt so glad there. The most comfortable school in my mind. I prefer to go there then the best school in Indonesia. But I have to study so hard cause I just have 5% to be a student in this school. Wish me luck guys :)

For my friends, God luck on your test in your favourite school! Wish God give you the way to be a student in your favourite school. And if you succes in your new school, please don't forget me. Remember our friendship! I love you guys!



-xoxo-

Comments

Popular posts from this blog

Pesan dari Korlas x.6

Dear X.6 angkatan 36,

Kebetulan gue lagi gak ngablu, I just wanna say something for you.  Ini pertama kalinya kepanitian MOPD buat gue. Saat ditanya mau jadi apa sama Kak Audy. Gue jawab. Korlas. Gue gak tau alesan gue jadi korlas apa. Jujur saat itu pikiran yang terlintas sangatlah ngablu. Gue pengen diajak bukber. Dan setelah gue menjalani semua tugas serta bersama kalian, pikiran gue berubah.  Awalnya gue sangat berterima kasih ke kakak inti dan sc yang mempercayai jabatan sebagai korlas ke gue. Gue masih kurang percaya aja kalo mereka mempercayai gue dengan jabatan itu. Apa karena muka gue yang lemah lembut dan sangat penolong?-_-oke mulai ngablu. Apapun alasannya, gue senang karena kali ini gak di php-in. 
Saat diumumin di aula atas yaitu kelas X3, gue melihat nama gue di daftar korlas kelas X6. Dan gue sedikit kaget ngeliat nama arkaan di situ juga. Ada apa dengan Arkaan? Ada apa dengan tijel? Mengapa duo tijel dipersatukan? Entahlah jangan jangan mereka ingin membuat kelas tert…

Perangkat Keras Penghubung Internet

Kalo kata cah cah gaul jaman sekarang sih dunia tanpa internet itu hampa.... Padahal jaman dulu aja bisa hidup tanpa facebook, twitter, dan lain-lain yang penting bisa makan dan minum. Kalo kalian kalian belum cah gaul yang ngerti internet mending segera hubungin mas mas telkom terus pasang internet deh sebelum di zaman doraemon muncul.
Karena saya sebagai owner blog ini bersifat penolong dan gamau kalian ketinggalan jaman. Jadi postingan kali ini adalah tentang Perangkat Keras Penghubung Internet.
Benda paling penting yang harus kalian punya yaitu.........KOMPUTER! Bisa sih di hp tapi kurang pol gimana gitu.

Komputer merupakan komponen utama untuk dapat mengkases internet. Spesifikasi komputer yang digunakan dalam koneksi internet sangat mentukan cepat atau lambatnya kinerja akses internet. semakin tinggi spesifikasi sebuah komputer, semakin cepat kinerja akses internet, begitu pula sebaliknya.
Spesifikasi minimal sebuah komputer dalam akses internet antara lain sebagi berikut:

Spextrum

So, here I am. Lonely. Alone. Kalo kata Rezdi sih 'lebih baik sendiri daripada ditemani oleh orang buruk. Eh intinya gitu deh pokoknya. Kalo di pikir pikir bener juga sih tapi hati gue berkata lain. Salah wey salah. Siapa tau orang buruk itu malah membawa kita ke suatu kesempatan yang gak akan pernah kita duga. ye gak? Kita mah gak tau apa apa. Oke skip dari  pada makin tijel mending lanjut ngomongin sesuatu. Jadi gue galau. Gue gak tau apa alesan galau kali ini. Putus harapan? Patah hati? Orang yang gue suka menyukai orang lain? Atau......masalah penjurusan? Yang terakhir kayaknya rada gakmungkin. Gue hanya ingin menjalani apa yang udah ada aja deh. Oke penjurusan tuntas. Kedua dari akhir? Gue aja gak suka sama siapa-siapa. Kecuali ekhm bang....mungkin. Tapi ya bodo amat deh. Daripada galau mending kita cerita tentang...SPEXTRUM!
Gue yang ngebacain puisi buatan Reza tentang spextrum. Dan pas latian 15 menit sebelum tampil atau beberapa menit setelah puisi dateng, penghayatan gue…