Skip to main content

Org


Oh shoot. I'm going adult. I'm not a kid again. I've studied a lot. Well, not as much as you did may be. But I think I've studied about life for more than 15years and it's not a short time right? I've listened many words, I've read many books, I've written many alphabets, but I didn't want to stop. I really wanna study more than I've got. I think I'm a stupid person till now. I think what I've learned is nothing. I think what I've listened is just wind. I've to continue living cause I need more knowledge I'm thirsty of knowledge. So, HAMASAH!

Well sorry for nasty paragraph. I'm not well on writing now. I think I shouldn't be a writer later. I think I should be a nice wife and kind housewife and the most important is good mother. Eaa oh shoot I'm going crazy now. In my mind, I'm always thinking about the next day, the next month, or the next age. I dream though I know it never be happen. I'm scared of being abnormal. I'm scared of become crazy about the dream. I always wish it can be happen some day.

I wanna write about my activities now. You know, I joined MPOS or a school organisation. It's not an ekskul, it's higher or the leader. In this organisation I found anything. They become my family. Sometimes, we shared anything or did something together. It's fun and memorable.

I didn't think about the other organisation. Well, I mean the big organisation like MPOS. I remembered, I joined MPOS cause I wanna learn how to be good a part of organisation. I didn't get it in Junior High School. But one day, the senior in last post, tell me about other organisation. I'M GREAT. I was so excited about that. And I really wanted to join it. And now, I'm a part of I'M GREAT5. It's so great organisation. It's all about our earth. How to save our earth from Global warming.

The problem is coming. Sometimes, both of the organisation made a meeting. And I committed of both of them so...I've to come. And the problem is........THE TIME! They picked the same time! Oh I need to pray, hear my heart, and ask some advice for both of them. I still can't get some knowledge about how to manage the 24 hours. I have to come of both of them but I just only have 24 hours. I really wanted to learn how to manage time from the presidents. They can meeting in many places in one day though God gave them 24 hours. The same time as me.

I'm not kid anymore. I've to study about life. How I can manage 24 hours for good activities. How I committed every organisation. But the most important think that I really wanted to share is.......I still wanna join other organisations that contribute of our environment or some kind cause I really wanted to make every day is important day. Every day is not rest day. I wanna make something new for life. I wanna learn more about organisation. I wanna meet other people and learn everything from them. Organisation is my hobby now. I love to do that. I don't want to leave that. I promise I keep committed in every organisation I joined. I wanna make my life unbelievable, unforgettable, full of memory, full of knowledge, and useful for other people.

It's my new life. It's my new step. I'm ready for committed. I'm ready for every consequence. I'm sure I can manage my time. I don't want to stop my step. I still wanna learn for other people. I still wanna be useful person for other people. Organisation is my hobby. It can entertain me from the bored school. I like to meet new people. I like to attend the new environment.

You've to join an organisation and see what you'll get!



-rkhm

Comments

Popular posts from this blog

Pesan dari Korlas x.6

Dear X.6 angkatan 36,

Kebetulan gue lagi gak ngablu, I just wanna say something for you.  Ini pertama kalinya kepanitian MOPD buat gue. Saat ditanya mau jadi apa sama Kak Audy. Gue jawab. Korlas. Gue gak tau alesan gue jadi korlas apa. Jujur saat itu pikiran yang terlintas sangatlah ngablu. Gue pengen diajak bukber. Dan setelah gue menjalani semua tugas serta bersama kalian, pikiran gue berubah.  Awalnya gue sangat berterima kasih ke kakak inti dan sc yang mempercayai jabatan sebagai korlas ke gue. Gue masih kurang percaya aja kalo mereka mempercayai gue dengan jabatan itu. Apa karena muka gue yang lemah lembut dan sangat penolong?-_-oke mulai ngablu. Apapun alasannya, gue senang karena kali ini gak di php-in. 
Saat diumumin di aula atas yaitu kelas X3, gue melihat nama gue di daftar korlas kelas X6. Dan gue sedikit kaget ngeliat nama arkaan di situ juga. Ada apa dengan Arkaan? Ada apa dengan tijel? Mengapa duo tijel dipersatukan? Entahlah jangan jangan mereka ingin membuat kelas tert…

Perangkat Keras Penghubung Internet

Kalo kata cah cah gaul jaman sekarang sih dunia tanpa internet itu hampa.... Padahal jaman dulu aja bisa hidup tanpa facebook, twitter, dan lain-lain yang penting bisa makan dan minum. Kalo kalian kalian belum cah gaul yang ngerti internet mending segera hubungin mas mas telkom terus pasang internet deh sebelum di zaman doraemon muncul.
Karena saya sebagai owner blog ini bersifat penolong dan gamau kalian ketinggalan jaman. Jadi postingan kali ini adalah tentang Perangkat Keras Penghubung Internet.
Benda paling penting yang harus kalian punya yaitu.........KOMPUTER! Bisa sih di hp tapi kurang pol gimana gitu.

Komputer merupakan komponen utama untuk dapat mengkases internet. Spesifikasi komputer yang digunakan dalam koneksi internet sangat mentukan cepat atau lambatnya kinerja akses internet. semakin tinggi spesifikasi sebuah komputer, semakin cepat kinerja akses internet, begitu pula sebaliknya.
Spesifikasi minimal sebuah komputer dalam akses internet antara lain sebagi berikut:

Spextrum

So, here I am. Lonely. Alone. Kalo kata Rezdi sih 'lebih baik sendiri daripada ditemani oleh orang buruk. Eh intinya gitu deh pokoknya. Kalo di pikir pikir bener juga sih tapi hati gue berkata lain. Salah wey salah. Siapa tau orang buruk itu malah membawa kita ke suatu kesempatan yang gak akan pernah kita duga. ye gak? Kita mah gak tau apa apa. Oke skip dari  pada makin tijel mending lanjut ngomongin sesuatu. Jadi gue galau. Gue gak tau apa alesan galau kali ini. Putus harapan? Patah hati? Orang yang gue suka menyukai orang lain? Atau......masalah penjurusan? Yang terakhir kayaknya rada gakmungkin. Gue hanya ingin menjalani apa yang udah ada aja deh. Oke penjurusan tuntas. Kedua dari akhir? Gue aja gak suka sama siapa-siapa. Kecuali ekhm bang....mungkin. Tapi ya bodo amat deh. Daripada galau mending kita cerita tentang...SPEXTRUM!
Gue yang ngebacain puisi buatan Reza tentang spextrum. Dan pas latian 15 menit sebelum tampil atau beberapa menit setelah puisi dateng, penghayatan gue…